Onze volgende conferentie : "Complottheorien", zie ons NIEUWS.

Ons nieuws

Om het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij te steunen organiseren de Vrienden van het Museum regelmatig culturele activiteiten, zoals voordrachten en concerten.

De Rad van Bestuur van de Vrienden van het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij wenst U een fijne zomer!

     Met deze boodschap hopen wij, als leden van de Raad van Bestuur van de Vrienden van de BMVM, dat het u en uw dierbaren goed gaat in deze bijzondere periode en wensen u een heerlijke zomer.

     Tijdens het seizoen 2019-2020 hebben we u mogen verwelkomen bij onze activiteiten, d.w.z. meer dan 850 deelnemers (700 durende het voorgaande seizoen), ondanks maatregelen met betrekking tot COVID19 vanaf maart 2020.

     Wij danken u voor uw interesse en uw trouw aan onze activiteiten, waardoor we in 2019 een bedrag van € 10.000, - hebben kunnen betalen aan het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij; in 2020 konden we € 5.000 bijdragen voor het onderhoud van de museumvitrines en de aankoop van essentiële sanitairproducten voor de heropening van het museum.

     De heropening van het museum staat gepland voor eind juni en we nemen contact met u op zodra een datum is vastgesteld.

     Wij danken u hartelijk en zullen u graag zo snel mogelijk weer zien!

Brussel, 21 mei 2020


Beste vrienden,
we zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de heropening van het museum binnenkort gepland staat (de datum wordt vermeld op de website van het museum).

De eerste conferentie georganiseerd door de Vrienden van het Museum, met als thema "Les Théories du Complot" ("complottheorien", conferentie in het frans), zal worden gegeven door Sébastien CHONAVAY en zal worden gehouden - onder voorbehoud van bevestiging - in de Grote Tempel van de reguliere Grootloge van België op 24 oktober 2020 om 17.00 uur; de uitnodiging met registratieprocedures zal volgen op de gebruikelijke manier (e-mail, Facebook en websites).

De Vrienden van het belgisch Museum van de Vrijmetselarij

De Vrienden van het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij  V.Z.W.

Lakenestraat 75, 1000 Brussel   -   Ondernemingsnummer 562.760.346